Skip to content

Nabízíme služby

Projektování zahrad

Snažíme Vám poskytovat drahocenný klid a neustále se měnící obraz zahrady. Je pro nás důležité, aby zahrada byla pro vás zajímavá i v zimě. Široký sortiment převážně jehličnatých rostlin, doplněný o kvetoucí trvalky a listy či korunou nevšední listnaté stromy, dokáže ve vašich očích vzbudit každodenní zájem.

Realizace zahrad

Mezi hromadami skrývek je těžké si budoucí zahradu představit. Přesto je v této fázi důležité zvážit, jak nejlépe terén rozvrhnout, abyste za něj získali maximum užitku. Možná můžeme přispět řešením, o kterém jste zatím neuvažovali. Můžete všechno nechat na nás, můžete s námi konzultovat každý krok. Vytvoříme pro Vás zcela novou zahradu nebo upravíme tu stávající.

Údržba zahrad

Péče je základ a také naše specialita. Postaráme se o vše, co na zahradě máte, pomůžeme přírodě, aby byla spokojená. Budeme Vaši oázu klidu udržovat v té nejlepší kondici. Probudíme k životu ovocné stromy, dodáme jim sílu a Vy budete mít úrodu. Odstraníme stromy, které už dávno nežijí nebo ohrožují Vaše obydlí. Dřevo odvezeme nebo složíme.

Zahradní jezírka

Voda na zahradě je jeden z nejkrásnějších architektonických prvků. Listy rostlin poskytují chladivý stín a jemné šumění vody tekoucí z vodopádu do jezírka je vysloveně uklidňující. V současnosti snad v každé zahradě najdete zahradní, koupací nebo jen alespoň malé plastové jezírko.

Terénní úpravy a zakládání trávníku

Zelená plocha kolem domu může mít mnoho podob, od anglicky střiženého trávníku až po rozkvetlou louku. Každá z nich může být krásná, závisí hlavně na Vašem osobním vkusu. Ať už si vyberete kteroukoliv z variant, můžete zůstat v klidu. Vše potřebné zařídíme my.

Ploty

Při montáži plotu na klíč zajistíme prohlídku na místě, přeměříme vytyčené délky, spočítáme potřebné množství materiálu, dodáme a dopravíme materiál, vykopeme díry pro základy, zabetonujeme sloupky, usadíme podhrabové desky, namontujeme pletivo. Při výměně za starý plot zajistíme demontáž starého oplocení a odvoz na skládku.

Výsadby

Základem každé zahrady jsou rostliny – stromy, keře, záhonové květiny. Proto jsou jednou z nejstěžejnějších částí realizací zahrad právě výsadby. My Vám nabízíme kvalitní odvedení všech výsadeb, dodržení potřeb veškerého výsadbového materiálu. Každá rostlina si zaslouží péči, pokud má zvýraznit právě Vaši zahradu.